Down-szindróma Világnapja

A Down Egyesület a Vígszínházzal karöltve ötödször rendezi meg a Nemzetközi Down Világnapot a Vígszínházban március 24-én (vasárnap), melynek kísérő programja az az óriásfotó kiállítás, amely képei cseh, lengyel, szlovák és magyar Down-szindrómásokat ábrázolnak az országok egy-egy híres helyszínén, és amely – a Down-szindrómát okozó 21. kromoszóma triplázódására utalva – 21 napig látható a Ditrói Mór utcán.

A fotókiállításon készült felvételek IDE kattintva megtekinthetők. A képeket készítette: Szkárossy Zsuzsa, köszönjük!

oriasfoto

3 thoughts on “Down-szindróma Világnapja”

  1. A Ahogy meg lehet őket ismerni: az áradó szeretet…Annyira sajnálom, hogy annyi betegséget okoz ez a kromoszómaahiba, anélkül is elég nehéz annak az élete, aki magához szeretné ölelni az egész világot…
    Örülök a stílusos kiállításnak, nem panasz, csak tény, hogy én csak Csepelen létezem…De remélem, sokan látják majd, és okosodnak…Puszi mindőtöknek!

  2. A Down szindrómában lévő emberektől az egészséges emberek tanúlhatnának. Megtanúlhatnák a szeretetet és a ragaszkodást kimutatni, minden zárkózottság és gátlás nélkül! Imádni való, tisztalelkű örök gyermekek !

  3. Gyurci! Nagyon fess fiatalemberként feszítesz a hölgyek és az Úr között! nagyon büszkék vagyunk Rád! Egy kedves ismerősöd: Kriszta

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.