Örömmel értesítek Mindenkit!

2010-ben is lesz Down Világnap a Vígszínházban

KisariNagy lelkesedéssel vágtunk bele a feladatokba, hiszen tavalyi kampányunkat nagy sikerrel zártuk, és rendezvényünkre rengetegen jöttek el, akik a hozzánk elküldött véleményük alapján nagyon jól érezték magukat.
Röviden a tavalyi eredményekről: telt ház a Vígszínházban, a téma markáns megjelenése a médiában, a kampány hatásaként három örök befogadni akaró szülő jelentkezett a Down Dada rendszerbe, és egy éve nem kerültünk kapcsolatba szülőkkel, akik le akartak mondani babájukról, viszont nagyon sok új család keresett meg minket tanácsokért. Tavalyi célunk, a korai fejlesztő beindítása is finisébe ért, sikerült megvásárolni azokat az eszközöket, amelyek elengedhetetlenek a magas színvonalú munkához, most a helyszín kialakításán dolgozunk.
A már most leszervezett programok, és szervezés alatt álló ötletek, ismeretében egy magas színvonalú, élményekben gazdag napot ígérünk Önöknek. Idén színpadra lépnek Down szindrómával élő előadóművészek, és elmondhatjuk, hogy eseményünk nemzetközivé válik, hiszen fellépőink lesznek Szlovákiából és Lengyelországból is, vendégekre számítunk Romániából, Ukrajnából, Spanyolországból.
Idei kampányunk a Down-szindróma megismertetését és az érintett emberek társadalmi elfogadottságának erősítését célozza.  Arra törekszünk, hogy ez az üzenet a lehető legtöbb fórumon keresztül eljuthasson az érintettekhez, valamint a társadalom szélesebb rétegeihez a másság minél teljesebb elfogadása érdekében
Kívánok mindenkinek kellemes hétköznapokat, és kövessék a Nemzetközi Down Világnappal kapcsolatos eseményeket weboldalunkon.
Legyen tőlünk ismét víg a színház, 2010. március 21-én!

Kisari Károly
A Down Egyesület elnöke