Down Világnap 2014

Kedves Családok!

Nagyon örülünk a sok érdeklődésnek a Down Világnap programjai iránt. Most végre olyan szakaszba ért az előkészítő munka, hogy konkrét információkkal tudunk Nektek szolgálni.

Évről évre rengeteg kérés érkezik hozzánk a Világnappal kapcsolatban. Visszatérő kívánság az is, hogy a rendezvényeket vigyük el más helyszínekre is, hogy ezzel szerte az országban felhívjuk a figyelmet a Down-szindrómásokra.

Az egész évet átívelő kommunikációs üzenetünk az idén: A különbség kisebb, mint gondolnád. Ennek jegyében 2014. március 21-én, a Down-szindróma Világnapján, a budapesti Vígszínháznál találkozunk egymással és Eszenyi Enikővel – aki idén a Down Világnap arca -, hogy egy figyelemfelkeltő sétára induljunk.

Az a nagyszabású, országos gála, amivé a Down Világnap Budapesten kinőtte magát, idén, március 23-án, vasárnap, a székesfehérvári Vörösmarty színházban valósul meg, ahol együtt ünnepelünk a szokásos színpadi programokkal és kézműves foglalkozásokkal. Szükség esetén olcsó szállást is tudunk ajánlani. Székesfehérvár és a Vörösmarty Színház nagy örömmel vár titeket, izgatottan készülnek rengeteg színes programmal!

Idén további programokat is tervezünk, többek között július végére egy családos, hosszúhétvégés rendezvényt a Balaton partján, számos programmal és vitorlázási lehetőséggel egybekötve.

Bízom benne, hogy mindenki megtalálja majd azt a programot, eseményt, melyhez csatlakozni tud. A márciusi eseményekről pontos részleteket itt, a Down Világnap weboldalán, és az egyesület Facebook oldalán fogunk folyamatosan közzé tenni, figyeljétek, vigyétek a híreket, csatlakozzatok minél többen.

kisari_eszenyi_2013
Köszönettel,
Kisari Károly
Down Egyesület elnöke