Köszönjük vendégeinknek, a fellépőknek, közreműködőknek, művészeknek, önkénteseinknek, hogy vasárnapjukat azzal töltötték a IV. Vígszínházi Down Világnap alkalmából, hogy rendezvényünket jelenlétükkel színvonalasabbá tegyék, hogy ez a nap valóban felejthetetlen élmény legyen Down-szindrómával élő és egészséges gyermekek számára is, és reméljük vendégeink mellett minden jelenlévő felnőtt és gyermek egy olyan felhőtlen vasárnapot tölthetett Budapesten a Vígben, melyre örökre emlékezni fog.

A Vígszínházat a pincétől a padlásig betöltötte a játszóházból kihallatszó gyermekkacaj és a lufik pukanása, a  Lego-építő apró kezek, a kézműves pókember- vagy pillangóarcú gyerekek, a könyvek között válogató szülők, a Szamos marcipángyurmázó és gumicukor majszoló csemeték, fotójukat váró látogatók, festőköpenybe bújt kicsi – és nagy –művészek, és a számtalan egyéb programban résztvevő kicsik és nagyok. A Silvanian óriás nyuszi pedig külön színfoltja lett a IV. Down Világnapnak!

Köszönjük támogatóinknak is, hiszen a rendezvényen a nekik köszönhetően rengeteg értékesebbnél-értékesebb tombola mellett egy – a magyar válogatott futball csapat által dedikált – focilabda is gazdára talált. A Magyar Labdarúgó Szövetség ezzel a gesztussal is támogatja a Down Egyesület küldetését, amit külön köszönünk, mint azt, hogy a napokban több hazai rangadón hangzik el információ az együttműködésről és az OTP Liga mérkőzésein a kezdőrúgást Down-szindrómás gyermekek végzik el, amely életreszóló élményt jelent nekik.

Köszönjük!