0321-kihívás – Különleges érzékenyítő program cégek számára

IMG_0962web

Felébredsz, kinyomod az ébresztőt. Kávét főzöl, inget gombolsz, leviszed a kutyát, reggelit készítesz. Keresed az autókulcsot: már megint nincs meg… Semmi különös, csak épp indul a nap. Ám próbáltad már mindezt bekötött szemmel? Kerekes székben? Esetleg edényfogó kesztyűben? Vagy csak elképzelni, milyen lehet?

Ugyanakkor mit teszünk, ha fogyatékkal élő emberekkel találkozunk? Szeretnénk segíteni, de bizonytalanok vagyunk, mivel tudunk? Lesütjük a szemünket? Vajon tudunk természetesen, önmagunkat adva viselkedni?

Ha a válasz: nem, a hiba nem az ön készülékében van! A bizonytalanság, elkerülés vagy elutasítás gyökere a tapasztalat hiánya – és természetes emberi tulajdonságunk, az ismeretlentől való félelem. Mert ahogy Yoda mester mondta: a Sötét Oldal útja félelemmel van kikövezve. Ezeket hivatott programunk pozitív érzésekké-tapasztalatokká formálni.

A nagy sikerű Ability Parkhoz és a Láthatatlan Kiállításhoz hasonló, „0321-kihívás” nevű, játékos akadálypályánk segítségével a résztvevők a saját bőrükön tapasztalják meg, milyen lehet Down-szindrómával élni. A jó hangulatú játék során a résztvevők nem csak ismereteket, hanem életre szóló, pozitív tapasztalatokat is szereznek.

0321_kihivas_fejlec

Szeretnénk ezt a különleges élményt minél több céghez, emberhez eljuttatni. Engedd a jó pillanatokat közel magadhoz! Vond be kollégáid, csapatod, társaságod – és szervezz számukra emlékezetes programot!

A program tiszteletdíját a Down Egyesület a Budapesten létesülő Csodavár Korai Fejlesztő Centrum és Játszóház eszközeinek beszerzésére fordítja.

Létszám: 15-100 fő

Időtartam: 1 óra (létszámtól függ)

Szükséges hely, eszközök: a létszámnak megfelelő kül- vagy beltér, egy kisebb asztal, székek.
A játékhoz szükséges eszközöket és személyzetet biztosítjuk.

 

Keresd Kovács Henriettát a részletekért!

Telefon: +36 70 630 1654

E-mail: henrietta.kovacs@downegyesulet.hu

 

10000108_10203894985644380_257731116_n